Niets missen? Word vriend van onze stichting vanaf 15 euro per jaar! Meld je aan>>>

8348/9026
[ Stop de diavoorstelling ]

Een groepje eilanders poseert bij een op het strand aangespoelde zeemijn. Waarschijnlijk is de foto genomen tijdens de mobilisatie.

Een groepje eilanders poseert bij een op het strand aangespoelde zeemijn. Waarschijnlijk is de foto genomen tijdens de mobilisatie..jpg Dirk Cornelis Visser in het uniform van de Koninklijke Marine tijdens de mobilisatie. Dirk is geboren op 18-11-1911 te Amsterdam.MiniatuurafbeeldingenEen groepje matrozen, waaronder Gooi Visser, demonstreert tijdens de mobilisatie met wapens in de aanslag. Ze zouden niet worden gebruikt tijdens de oorlogsdagen.Dirk Cornelis Visser in het uniform van de Koninklijke Marine tijdens de mobilisatie. Dirk is geboren op 18-11-1911 te Amsterdam.MiniatuurafbeeldingenEen groepje matrozen, waaronder Gooi Visser, demonstreert tijdens de mobilisatie met wapens in de aanslag. Ze zouden niet worden gebruikt tijdens de oorlogsdagen.Dirk Cornelis Visser in het uniform van de Koninklijke Marine tijdens de mobilisatie. Dirk is geboren op 18-11-1911 te Amsterdam.MiniatuurafbeeldingenEen groepje matrozen, waaronder Gooi Visser, demonstreert tijdens de mobilisatie met wapens in de aanslag. Ze zouden niet worden gebruikt tijdens de oorlogsdagen.Dirk Cornelis Visser in het uniform van de Koninklijke Marine tijdens de mobilisatie. Dirk is geboren op 18-11-1911 te Amsterdam.MiniatuurafbeeldingenEen groepje matrozen, waaronder Gooi Visser, demonstreert tijdens de mobilisatie met wapens in de aanslag. Ze zouden niet worden gebruikt tijdens de oorlogsdagen.

Een groepje eilanders poseert bij een op het strand aangespoelde zeemijn. Waarschijnlijk is de foto genomen tijdens de mobilisatie.
(foto 23 september 1939)